RSS

Yat Kiralama Mavi Yolculuk

Haftalık Yat Kiralama

Mavi yolculuk diğer adı ile yat tatili hergün değişik bir tatil şekli sunar insana başka bir deyişle mavi yolculuk deniz üzerinde her sabah farklı bir koyda uyanıp farklı bir koyda uykuya dalmaktır. Ta Halikarnas balıkçısının MACERA isimli teknesiyle 1945 te başlayan mavi yolculuk serüveni her geçen gün kendini yenileyerek bugünlerde boyları 16 mtr ile 45 mtr arasında değişen guletlerle yapılmaktadır. Günümüzde guletler evinizi yada konforu ile beş yıldızlıtesisleri aratmaycak şekilde dizayn edilmiş olup genelde 4 kişilikten başlayıp 32 kişiliğe kadar kapasiteye sahiptirler.

Yat Kiralama

Yat Kiralama

Sosyal hayatla, teknolojiyle, stresle, işle, okulla birbirlerinden uzaklaşan aile fertlerinin aslında birbirlerine ne kadarda yakın olduklarının göstergesidirMavi yolculuk. Bir türlü ailenize anlatma fırsatı bulamadığınız hikayeyi anlatma yada kaçkez okumaya niyetlendiğiniz ama yoğunluktan dolayı okuyamadığınız kitabı okuma fırsatının adıdır Mavi yolculuk. En son nezaman bütün aile fertleriniz ile bir kahvaltı yaptınız ? kahvaltıda, yemeklerde aktivitelerde bütün bir aileyi bir arada toplamanın şeklidir Mavi Yolculuk. Mavi yolculuk gerçek tatilin adıdır. Akdeniz ve Ege nin doğa harikası koyları, denizle, doğayla kültürel yapıyla ve tarihle iç içe yıllarca hafızalardan silinmeyecek bir tatilin adıdır Mavi yolculuk.

Mavi Yolculuk

Mavi Yolculuk

Mavi yolculuk geleneksel guletlerimizle yapılan ülkemize özgü bir turizm şeklidir. Mavi yolculuk sadece deniz yolu ile ulaşabileceğiniz saklı cennetlere açılan bir kapıdır. Arkadaş grubunuzla yada ailenizle beraber doğa yürüyüşlerine katılmak, Ege ve Akdenizin hatta Yunan Adalarının kültürel yapısını görmek, antik kentlerini ziyaret etmek, küçük balıkçı köylerinde geçmişimizle bütünleşmek, Ege ve Akdenizin eşsiz güzellikteki koylarında yüzmek, akşam üstü gün batımını izlerken içeceklerinizi yudumlamak yada akşam ayışığının mavi sulardaki yansımasını sevdiklerinizle beraber izlemek gibi bambaşka alemlere taşımaktır insanı mavi tur. Tabi ki bu ne kadar iyidir ne kadar kötüdür bilinmez ama mavi tur doğayla baş başa kalıp deniz ve güneşin tadını çıkarmak adeta başka bir dünyaya yolculuk yapmak mavi cenneti yaşamak demektir.

Mavi Yolculuk

Mavi yolculuk isterseniz sabahın ilk ışıklarıyla beraber kahve yudumlarken başlar isterseniz kalktığınızda masanızda hazır olan kahvaltı ile.. Kaptanımız tekneyi keşfedilmemiş bir başka koya demirlediğinde isteyenler sadece denize girip kitap okuyarak ve güneşlenerek sakin bir gün geçirir isteyenlerde su sporları, kano, balık tutmak yada jet-ski yapmak gibi activitelerden yararlanabilir Bunlarlada sınırlı değildir mavi yolculuk hatta özgür hissettiğiniz kadar özgürsünüzdür guletlerde Örneğin kaptanla konuşup dalış organize edebilirsiniz haftanın bir günü yada parasailing yapabilirsiniz, ölüdenizde yamaç paraşütü yada dalyanda çamur banyosu bunların hepsinden sıkıldınız rotanız üzerindeki bir limana uğrayıp biraz alışveriş özleminizi giderebilirsiniz. En güzel mavi yolculuk yapmak istediklerinizi kaptanınızla paylaşırsanız dahada güzel olur çünki bütün guletlerimizdeki kaptanlar hatta tüm personel sizlere daha güzel bir tatil sunmak için sizleri beklemektedir.

Yat Gezileri

Yat Gezileri

Antalyadan Kuşadasına kadar uzanan ve hatta yunan adalarınıda kapsayan yaklaşık 350 deniz mili gibi bir alana yayılan Akdeniz ve Ege kıyıları Nisan başlarından Kasım ayına kadar mevsim olarak Mavi yolculuk için son derece elverişlidir. Yol boyu karşılaştığımız eşsiz güzellikteki koylar, küçük balıkçı köyleri, antik kentler ve tabi deniz üzerinde olmak tatili eşsiz ve unutulmaz kılan etmenlerdendir. Seçiminizi duyar gibiyiz o zaman vakit kaybetmeden bizimle irtibata geçin ve belki bir ilk beklide bir ikinci ama asla sonuncu olmayacak bir mavi yolculuk la mavi cennet in kapılarını kendinize açın.

 

Yorum bırakın