RSS

Sesli Kameralı Sohbet

Kameralı Sohbet

Görüntülü chat ile günlerce ve aylarca hiç sıkılmadan burada sesli chat edebilir ve zaman geçirebilirsiniz.

Görüntülü chat bugün sitemizde sesli sohbet yanında görüntülü sohbet imkanıda sunulmaktadır..Sesli sohbet sitelerinin bircogu speakyweb tabanlı activex kullanmaktadır.

İlk zamanlar voice 4 ile başlayan sesli siteler ile yayın hayatı speakyweb ile devam etmektedir. Sesli sohbet sitelerinin bircogu speakyweb tabanlı activex kullanmaktadır.İlk zamanlar voice 4 ile başlayan görüntülü chat sitelerinin yayın hayatı speakyweb ile devam etmektedir. İlk zamanlar sadece sesli sohbet ile başlayan bu sistemler görüntülü sohbetide bünyesine katarak güclenmiş ve dünyanın her yerine kullanılır hale gelmiştir. Kameralı sesli chat ilehoş bir zaman sadece msn yada masa üstü programlarından ibaret olmadıgını sesli sohbet siteleri cok iyi şekilde cevablamaktadır.

sesli sohbet

sesli sohbet

İlk zamanlar sadece sesli sohbet ile başlayan bu sistemler görüntülü sohbetide bünyesine katarak güclenmiş ve dünyanın her yerine kullanılır hale gelmiştir.Görüntülü ve sesli sohbetin sadece msn yada masa üstü programlarından ibaret olmadıgını sesli sohbet siteleri cok iyi şekilde cevablamaktadır. Türkiyenin hemen hemen her yerinden kullanıcıya sahip olan sitemizde günün her saati ücretsiz,programsız,sınırsız sohbetin tadına varabilirsiniz.Sitemizde değişik formatlarda odamız bulunmakta olup günün her saati sınırsız yardım alabileceginiz odalarımız mevcuttur.

Kameralı Sohbet

Kameralı Sohbet

Değerli Misafirlerimiz Neşeli Sohbet Odaları’mızda Bir Birinden Güzel Arkadaşlıklar Kurabilir Güzel Zaman Geçirebilirsiniz Yeni Ortamın Sıcaklığını His Edebilirsiniz. Kafa Dağıtmak Derdinizi Sıkıntınızı Unutmak yeni Arkadaşlıklar Kurmakmı İstiyorsunuz ? O Zaman Daha Ne Duruyorsunuz Yüregininsesi Sohbet, Chat Odalarına Bağlanmak İçin Sesli Ve Görüntülü Sohbet Giriş Resmine Tıklayarak Sesli Chat Odalarına Bağlanabilirsiniz Eğerki SesliSiteler’e Bir sesli chat sitesini tercih ederseniz, sitenin gelişmişlik düzeyine göre, görüntülü olarak da sohbet edebilirsiniz karşınızdaki kişilerle. Bu da size, tanıştığınız kişiler hakkında gerçek fikirlere sahip olma olanağı tanıyacaktır. Bir sesli chat sitesinde, aynı zamanda görüntülü konuşma da var ise eğer, siz belki de bu sitelerden birinde, gelecekteki eşinizi bile seçebilirsiniz.

kameralı sohbet

kameralı sohbet

İnsanlar görüntü olarak kendilerini çok farklı anlatabilir hatta bazen başkalarının resimlerini kendi resimleri gibi gösterebilirler. Ancak görüntülü chat sitesinde eğer görüntülü sohbet de varsa ve görüştüğünüz kişinin de kamerası var ise, siz o kişiyi direk göreceğiniz için, yalan söyleme şansını ortadan kaldırmış olursunuz, ki bu da eş seçmek için belki de ideal bir ortam oluşturabilir.

kameralı Chat

kameralı Chat

Msn üzerinden kameralı olarak yapılan sohbetler, sadece tek kişilik sohbetlerdir. Grup halinde konuşamazsınız. Ancak bir sesli chat sitesine arkadaşlarınızla birlikte girerseniz, sitenin serveri sağlamsa eğer kesintisiz bir şekilde istediğiniz konu hakkında sohbet edebilir, tartışabilirsiniz.
Görüntülü Chat sitelerinin bu faydalarını da göz önüne alacak olursak, tercih edilebilirlik oranını daha fazla arttırmış oluruz ki bu da bizim açımızdan avantajlıdır.

 

Yorum bırakın